Ako môžeme obmedziť kontakty zo servera Facebook nevidíte príspevok na časovej osi

Každý z nás v zozname kontakt z facebook Niektorí ľudia, ktoré som radšej, aby im v tme, pokiaľ ide obsah že príspevok na časová os, Napríklad, vedúci servisu, ktorý zistil, nejako to je váš účet a ti dal pridaťA to samozrejme nemôžete odmietnuť. Alebo sestra / veľký brat, ktorí sledujú každý váš pohyb zohnať materiál pre vydieranie. Alebo dokonca jeden z rodičov (a takých príkladov). Aj keď jeden z možnosti pre priateľstva na Facebooku s nimi, aby obťažovať, aby sa blokové kontakty Tí v prípadoch, ako sú uvedené vyššie by to mohlo mať nepríjemné následky. Riešením by bolo obmedzovať kontakty takže nemôžete vidieť to, čo zverejniť na Facebooku, s výnimkou je obsah, ktorý zvoliť, ako to urobiť verejnosť (Čo je akékoľvek dostupné užívateľ Facebook).

facebook obmedzením

Ako obmedziť svojich priateľov na Facebooku neuvidí nový obsah vyslaný?

  • Po prihlásení na účet facebook, Kliknite na ikonu nastavenie V pravom hornom rohu stránky a vyberte súkromia Settings zobrazí sa menu

súkromia-nastavenia

  • vyberte možnosť blokovanie z ľavého menu
  • nižšie správa Blokovaniev oddiele obmedzené Zoznam, Kliknite na možnosť upraviť zoznam (Vpravo)

obmedzovať kontakty miestnosti

  • kliknutím na V tomto zozname otvoriť rozbaľovací a vyberte priatelia, Potom kliknite na kontakty, ktoré chcete obmedziť (tiež môžu písať v ich mene Vyhľadanie) A po dokončení kliknite na úprava

edit-obmedzený

A pripravený. osoby obmedzený nebude vidieť iba obsah, ktorý sa verejnosť (Okrem toho budú mať ani poňatia o obmedzení umiestneného Vami).

stealth nastavenie - Ako obmedziť kontakty z prezerania Facebook časovej osi príspevky

Ako môžeme obmedziť kontakty zo servera Facebook nevidíte príspevok na časovej osi

O autorovi

tajnosť

Vášnivý o všetkom, čo znamená gadget a IT, píšem s potešením na stealthsettings.com od 2006 a rád s vami objavujem nové veci o počítačoch a MacOS, operačných systémoch Linux, Windows, iOS a Android.

Pridať komentár